Eurobest 2015 donosi Creative Basecamp

Eurobest, koji se ove godine, od 1. do 3. prosinca, održava u Antwerpenu, otvorio je prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju europskog festivala kreativnosti.

maxresdefaultEurobest, koji se ove godine, od 1. do 3. prosinca, održava u Antwerpenu, otvorio je prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju europskog festivala kreativnosti. Među novim inicijativama, pokrenutim u 2015., svakako valja izdvojiti Creative Basecamp, glavno središte za mlade kreativne talente.

U suradnji s belgijskim Creative Club-om, Eurobest je predstavio Creative Basecamp kako bi mladim posjetiteljima pružio još bolje iskustvo samog festivala. Philip Thomas, CEO Lions festivala tom je prilikom izjavio: “Creative Basecamp je puno više od samog pružanja prostora – to je dom, mjesto susreta i središte inspiracije. To je odličan dodatak Eurobestu i pomaže u našoj namjeri da njegujemo i usavršavamo mlade talente.”

Pulcinella Hostel u Antwerpenu postat će Creative Basecamp od 1. do 3. prosinca te će pružati mladim generacijama smještaj, brifinge, priliku za susret s predavačima i članovima žirija, tečajeve i večernji program. Prijave za Creative Basecamp otvaraju se u kolovozu, a dodatne informacije o programu mogu se naći na: http://www.eurobest.com/training.

Prijave za Eurobest su otvorene, a na festivalu možete očekivati tri dana pomno odabranih seminara i predavanja, pristup izložbama i revijama najboljem od europske kreativnosti te naravno, dodjelu nagrada.

Za sudjelovanje na festivalu možete te se prijaviti na: www.eurobest.com.