Eurobest: Volvo Trucks, dobitnik nagrade „Oglašivač godine“

Oglašivač godine, prestižna nagrada koju svake godine dodjeljuje Eurobest, ove će godine pripasti tvrtki Volvo Trucks.

10489754_10152127821471957_7615564963009189752_nOglašivač godine, prestižna nagrada koju svake godine dodjeljuje Eurobest, ove će godine pripasti tvrtki Volvo Trucks. Nagrada predstavlja priznanje za njihove hrabre marketinške pothvate i trud u stvaranju kampanje Live Test Series.

„Prije četiri godine, Volvo Trucks uspostavio je novu komunikacijsku strategiju – biti kreativno hrabriji. Upravo to nam je omogućila suradnja s agencijom Forsman & Bodenfors koja je do sada postizala izvanredne rezultate lansiranjem revolucionarnih kampanja“, prokomentirao je Lars Terling, potpredsjednik marketinških komunikacija, Volvo Trucks, „Zahvaljujući snažnom partnerstvu, planiranju i povjerenju, uspjeli smo lansirati potpuno integriranu kampanju koja je na dobrome putu da postane jedan od najvećih viralnih hitova 2013. i najgledanijih automoto oglasa na YouTube-u. Zaista se ponosimo kampanjom i smatramo da je ova nagrada potvrda uspjeha koji brendovi mogu ostvariti kreativnom hrabrošću.“

Pobjednike će predstavljati Lars Terling kojemu će nagrada biti uručena na ceremoniji Eurobest Awards 3. prosinca 2014. u Helsinkiju.

Više informacija o pobjedniku, dodjeli nagrada i sudjelovanju na Eurobest festivalu možete naći na www.eurobest.com.