Europski novinari nagradili Adrisov projekt Rast je u našoj prirodi

Nakon priznanja za najbolje sredstvo korporativnih komunikacija u Hrvatskoj, Adrisovo godišnje izvješće nagrađeno i na europskoj razini.

 

adris_annual_14_9U subotu, 22. svibnja u Istanbulu su dodijeljene European Design Awards, europske nagrade za dizajn, s kojih se hrvatski predstavnici Adris grupa i Bruketa&Žinić OM vraćaju ovjenčani srebrom za projekt “Rast je u našoj prirodi”. Riječ je o pismu predsjednika Uprave Adris grupe koje raste dok se čita, povećavajući format i tipografiju svakim okretanjem stranice. Pismo je bilo dio godišnjeg financijskog izvješća za dioničare, a ove je godine već proglašeno najboljim domaćim sredstvom korporativnih komunikacija na Danima komunikacija u Rovinju.

Osma je to European Design Awards nagrada agencije Bruketa&Žinić OM od 2009. godine, od kada se dodjeljuje, a peta za projekte u suradnji s Adris grupom. «Adris grupa željela je na jasan i kreativan način komunicirati svojim dioničarima kako vjeruje u budućnost i rast kompanije unatoč nepovoljnim ekonomskim okolnostima, a reakcije i ove nagrade nam potvrđuju kako smo u tome uspjeli.», kazao je ovim povodom Predrag Grubić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe.

European Design Awards europsko je natjecanje u dizajnu čiji je žiri sastavljen od novinara i urednika vodećih europskih strukovnih publikacija. Ove godine među njima su bili norveška blogerica godine 2013. Veronica Mike Solheim, zatim John L. Walters urednik britanskog eye magazina i suradnik The Guardiana te urednici i suradnici publikacija kao što su francuski Étapes, švicarski IDPURE, njemački Novum, ruski kAk i Smashing Magazine drugi.

Više informacija potražite na linku www.europeandesign.org, a video nagrađene kampanje pogledajte ovdje.