FESTO 2008: Iskorak u budućnost

Središnja godišnja manifestacija hrvatske industrije tržišnog komuniciranja FESTO 2008. održat će se treću godinu zaredom u kongresnom centru opatijskog Grand hotela “4 opatijska cvijeta” od 15. do 18. svibnja 2008. godine.

“Iskorak u budućnost” misao je vodilja ovogodišnjeg skupa kojeg,pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, organizira krovnaudruga te industrije – Hrvatski oglasni zbor. U programskom dijelu,skup će biti usmjeren sve većoj digitalizaciji alata tržišnogkomuniciranja. Govorit će se o novim modelima arhitekture branda,samoregulaciji u oglašavanju i o sagledavanju daljnjih razvojnihtrendova digitalnog komuniciranja.

Na ovogodišnjem FESTO-u 2008. očekuje se 800 sudionika, stručnjakazaposlenih u oglasnim i marketinškim agencijama, marketinškimodjelima raznih medija, dizajnerskim studijima, odjelima za odnoses javnošću državne uprave, velikim poduzećima i neprofitnimorganizacijama. Bit će to ponovo prilika za razmjenu iskustava,presjek dosad učinjenog te priprema za budućnost najbrže rastućeindustrijske grane u posljednjih 10 godina.