Golden Drum produljio prijave do 1. rujna!

Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum već niz godina predstavlja mjesto na kojem se spajaju kreativnost, oglašavanje i marketing, a iz godine u godinu prijavljeni projekti odražavaju kreativnost i kulturu pojedinih država. Ovaj se festival održava u susjednoj nam Sloveniji 9. i 10. listopada, a ako se još niste prijavili, imate sreće!

Novi je rok prijave 1. rujna 2023. godine, a nikako ne smijete propustiti priliku da svoju kreativnost i ideje podijelite s kolegama iz cijelog svijeta. Sve će projekte ocjenjivati međunarodni žiri, a prijaviti se možete u 6 kategorija: ONE-CHANNELOMNI-CHANNELCRAFTCREATIVE MEDIA EXCELLENCECREATIVE BUSINESS EXCELLENCE i ALL JURIES. Ove je godine uvedena nova nagrada za najbolju medijsku agenciju godine: Creative Media Excellence Drum. Novost je i skupina Game Changer, koja je namijenjena kampanjama iz cijelog svijeta koje su odstupile od tradicionalnog načina razmišljanja i oglašavanja.

Za više informacija o uvjetima prijave posjetite poveznicu, a ako imate dodatnih pitanja, možete ih poslati na [email protected]. Ne zaboravite da za svaku desetu prijavu možete dobiti ulaznicu s potpunim pristupom (full delegate pass).