H2W akademija 10.10.: Brainstormingom do poboljšanja kreativnosti i inovativnosti

U organizaciji Hrvatskog udruženja za tržišno komuniciranje (HURA) u četvrtak, 10. listopada 2013. održat će se druga radionica jesenskog ciklusa HOWtoWOW akademije na temu Brainstorming.

H2WU organizaciji Hrvatskog udruženja za tržišno komuniciranje (HURA) u četvrtak, 10. listopada 2013. održat će se druga radionica jesenskog ciklusa HOWtoWOW akademije na temu Brainstorming. Gost predavač, Graham Singleton govorit će o tome kako funkcionira kreativnost, zašto je vođenje dobrog brainstorminga prava umjetnost, kako potaknuti sebe i druge da budu kreativniji te kako kreirati inspirativne brainstorminge s više inovativnog razmišljanja.

Osim teoretskog uvida u prirodu kreativnog razmišljanja kod pojedinaca, timova i kompanija, Singleton će polaznicima HOWtoWOW akademije predstaviti i trenutno primjenjive alate i procese za vođenje kratkih ili drugih brainstorminga, poput tehnika za stvaranje inspirativnijeg okruženja i tehnika za energiziranje i razigravanje koje će dovesti do inovativnijeg razmišljanja.

Graham Singleton je direktor londonske konzultantske kuće Make Yourself koja se bavi savjetovanjem kompanija o vještinama leadershipa i komunikacija. Educirao je tisuće djelatnika iz Capturenekih od najuspješnijih kompanija uključujući Google, LinkedIn, P&G, American Express i druge, te brojne kreativne, medijske i digitalne agencije kao što su Ogilvy, Razorfish i Zenith Optimedia.

HOWtoWOW akademija namijenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Grahama Singletona, Paula Arnolda, Dietmara Dahmena, Paula Burnsa, Davea Birrsa i Gurdeepa Purija .

Više informacija o radionici i prijavi na sudjelovanje: http://how-to-wow.hura.hr/