HOWtoWOW akademija javlja se na raport

Podvukli smo crtu pod 5. sezonom HOWtoWOW akademije.

Iako nismo ljubitelji matematike, danas volimo brojke jer nam govore u prilog. Još jednom smo utvrdili status edukacije s najviše ovacija, a sezona za nama bila je i najposjećenija dosad. Dok mi plešemo svoj sretni ples, pročitajte kako nam je bilo!

Visoke standarde zadali smo si već na samom početku. Sezonu smo otvorili najmnogoljudnijim i najkreativnijim brainstormingom kojeg smo ikad organizirali, a slavodobitno zaključili sprintom do digitalnih ciljeva.

Naučili smo da su “dobre stare” ideje još uvijek ono što je najbitnije, ali i da ne možemo više odlagati hvatanje koraka s novim strujanjima. Pisali smo strategije i planirali. Učili pravila i kako ih kršiti. Bavili se tipografijom i gledali tuđa posla, a sve kako bismo nešto naučili.

Uloge ocjenjivača tradicionalno smo prepustili polaznicima samim, a evo što smo na kraju 5. sezone iz njihovih zapisa sebi izgatali:

  • 2601 ukupan je dosadašnji broj registriranih polaznika HOWtoWOW akademije
  • 35 ukupan je broj održanih HOWtoWOW radionica
  • 540 rekordan je broj prijavljenih polaznika u jednoj, petoj, HOWtoWOW sezoni
  • 5. 0 ocjena je koju je svojom predavačkom vrsnošću zaradio Nick Eagleton, čime je postao najomiljeniji HOWtoWOW profesor ikad
  • 5 je prosječna ukupna ocjena radionica 5. sezone po sudu samih polaznika – odlično!

Polaznici su posebno nahvalili stručnost, simpatičnost i pristupačnost predavača; interaktivnost i suradljivu atmosferu radionica te konkurentnost, suvremenost i primjenjivost obilja prezentiranih praktičnih primjera.

Svim svojim akademcima zahvaljujemo što su bili dio još jedne HOWtoWOW priče, a nama sad preostaje velik posao spremanja sljedeće, još bolje, još više wow sezone. Pratite nas i dalje, možda u program uključimo neku od tema koju ste baš vi zatražili!