HOWtoWOW MODULES: Naučite kako transformirati marketinške procese uz AI i kreativne strategije

Marketinški profesionalci koji žele opremljeni svim potrebnim alatima zakoračiti u poslovnu budućnost pridružit će se prvoj u nizu dvodnevnih marketinških edukacija u zagrebačkom Zonaru 30. rujna i 1. listopada.

Foto: Sara B. Moritz

Vrijeme je za novu razinu učenja: u Zagrebu uskoro počinje prva sezona HOWtoWOW MODULESA, nove generacije komunikacijskih edukacija. Domaćem će tržištu ponuditi najaktualnija znanja uz mentorstvo izabranih međunarodnih komunikacijskih praktičara, a sezonu krajem rujna otvara nezaobilazna tema sadašnjice – spektar kreativnih i analitičkih mogućnosti koje nudi umjetna inteligencija u marketingu.

Charida Dorder, stručnjakinja za umjetnu inteligenciju koja je svojom ekspertizom i nevjerojatnim darom prenošenja znanja već dobro poznata HOWtoWOW polaznicima, vraća se u zagrebački Zonar 30. rujna i 1. listopada kako bi predstavila novi pogled na savršeni spoj umjetne inteligencije, kreativnosti i pametnih strategija te s polaznicima podijelila alate od neprocjenjive važnosti za budućnost poslovanja. Naglasak ovog dvodnevnog edukacijskog modula bit će na automatizaciji marketinških procesa i stvaranju personaliziranih kampanja uz pomoć umjetne inteligencije i njezinih alata.

Foto: Sara B. Moritz

Polaznici će kroz niz interaktivnih segmenata naučiti kako prikupiti i analizirati velike količine podataka kako bi prepoznali trendove i potrebe na tržištu, istovremeno učeći AI da analizira postojeći sadržaj i identificira područja koja mogu biti unaprijeđena, a mnoštvo znanja imat će priliku i isprobati na licu mjesta. Ovo su samo neke od novih praksi – od prikupljanja ideja, analiza tržišta i kreiranja marketinških strategija sve do postavljanja besprijekornih automatizacija, sve uz pomoć neizbježne umjetne inteligencije – koje će nakon modula moći efikasno primjenjivati u svakodnevnom radu.

Više informacija o ovim edukacijama koje iskusnim komunikacijskim profesionalcima – ali i njihovim mlađim kolegama koji žele efikasna i primjenjiva znanja koja otvaraju put prema ubrzanom rastu – omogućuju pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim liderima industrije, dostupno je na službenim stranicama HOWtoWOW MODULESA. Još kratko, do 27. rujna, u tijeku je i posebna ponuda za pakete kotizacija, a broj mjesta je ograničen.