HOWtoWOW radionica – Brainstorming

25.2.2011. poslušajte Yonathana Dominitza, velikog gurua brainstorminga i otkrijte kako otopiti led na radnom sastanku, i bez milozvučnih nota harfe, stvoriti plodnu atmosferu za rađanje najboljih ideja.

Ovaj trening je kreiran kako bi vas, marketinške profesionalce,upoznao s ovim inovativnim obrascima kreativnog razmišljanja, tevam ponudio praktične alate za povećanje kreativnog potencijala iinspirirao za stvaranje još kreativnijih i učinkovitijih ideja ikampanja.

Stvaranje interaktivnih i integriranih kampanja je jedan odnajuzbudljivijih komunikacijskih zadataka, ali i jedan od najtežihza savladati.

Interaktivni sadržaj se kreira i distribuira u rastućem mnoštvu online i off line medija poput printa i digitalnih medija, viralnogmarketinga, društvenih mreža, najnovije mobilne tehnologije idrugih. No ipak, analiza najkreativnijih i najučinkovitijihinteraktivnih i integriranih kampanja otkriva da unatoč velikombroju i raznolikosti korištenih medija i tehnologija tejedinstvenosti i originalnosti ideja, postoje stalni obrascikreativnog mišljenja koji se ponavljaju.

Yonathan Dominitz je profesionalni trener ivoditelj kreativnih treninga namijenjenih reklamnim agencijama,medijima, te marketinškim i komunikacijskim stručnjacima. Osnivačje agencije Mindcapes i bivši direktor oglašavanja i kreativnogamarketinškog treninga u SIT-u (Systematic Inventive Thinking).Danas radi kao konzultant i iskusni trener na radionicama itečajevima domišljatog i inovativnog razmišljanja te kreativnogmarketinga. Bio je keynote predavač na mnogobrojnim međunarodnimkonferencijama i kreativnim festivalima diljem svijeta. Dodatno,prakticira, poučava te vodi Insight Meditation tečajeve iradionice.

Interesting, zar ne? A svo znanje s ove radionice postat ćesupstanca tvojih sivih stanica prijavom za sudjelovanje na http://myapps.loc/hura/how-to-wow

Vidimo se!