HOWtoWOW specijal za oglašivače: Kako izvući najbolje od agencije

‘Kako izvući najbolje od agencije’ specijalna je HOWtoWOW radionica, skrojena po mjeri, specijalno za oglašivače!

CaptureHOWtoWOW akademija izlazi iz okvira i ususret klijentima!

‘Kako izvući najbolje od agencije’ specijalna je HOWtoWOW radionica, skrojena po mjeri, specijalno za oglašivače!

Marketinški timovi rade s više vanjskih suradnika, a vjerojatno najvažniji od njih je agencija. Stoga je važno da kao klijent razumijete procese unutar agencije jer razumijevanje vodi otvorenijoj suradnji, a suradnja zajedničkom uspjehu!

Kome je radionica namijenjena?

Specijalna HOWtoWOW radionica ‘Kako izvući najbolje od agencije’ namijenjena je svima koji žele steći razumijevanje agencijskih procesa pri kreiranju tržišnih komunikacija te saznati kako i sami mogu svoje poslovanje s agencijom pretvoriti u pravu suradnju. Dakle, ponajprije onima koji s agencijama rade iz pozicije klijenta-oglašivača, a žele iz te suradnje kontinuirano dobivati najbolje moguće te postizati bolje rezultate za svoju tvrtku.

Tko je predavač?

Radionicu će voditi Sam Moorthy, profesionalni konzultant i trener u čijem se portfoliju nalaze aktivnosti poput razvoja brand strategija, komunikacijskih strategija, odabira prikladnih ATL i BTL komunikacijskih alata i drugog. Gospodin Moorthy kontinuirano surađuje s HOWtoWOW Akademijom, još od naše prve sezone, a svoju publiku svaki put ostavlja bez daha, ali s puno dobrih savjeta.

Što će se konkretno naučiti?

Radionica će temu ‘Kako izvući najbolje od agencije’ ispitati iz dvije perspektive – one klijentove i one agencijske. Identificirat će 10 područja koja vrijedi ispitati kako bi se suradnja poboljšala i razviti planove djelovanja za dva od tih specifičnih područja. Polaznici će naučiti kako uspješni marketinški timovi koriste vještine i iskustva svojih agencija, kako stvoriti timski duh i motivirati svoj tim te što sve još mogu očekivati od svoje agencije unutar cijene.

Gdje i kada?

Radionica će se održati 30. siječnja 2015. od 9 do 15 sati na adresi Zavrtnica 17.

Više informacija

http://how-to-wow.hura.hr/sam-moorthy-put-do-vrha-kako-izvuci-najbolje-od-agencije/

Prijava za sudjelovanje

http://how-to-wow.hura.hr/prijava/