Hrvatski “doktori za brandove” u globalnom REBRAND Hall of Fame

brandoctor_timSvjetski autoritet na području brandiranja REBRAND proteklog je tjedna objavio svoj Hall of Fame u kojeg je uvrstio 26 brand konzultanata, među kojima su i stručnjaci iz prve hrvatske branding agencije Brandoctor. Hrvatski su se “doktori za brandove” tako našli uz bok velikim globalnim igračima poput Interbranda, Landora, Siegel + Gale ili FutureBranda.

REBRAND Hall of Fame najveće je globalno priznanje za brand konzultante, prepoznaje one koji su tijekom proteklih 10 godina uzastopce dobivali nagrade za uspješne, učinkovite transformacije brandova, odnosno kroz rebranding. REBRAND prvi je na svjetskoj razini počeo s ocjenjivanjem dojmljivih priča o transformacijama brandova i do sada je kroz njihova godišnja nadmetanja 110 članova žirija ocijenilo rad stručnjaka iz 51 zemlje u preko 40 tržišnih kategorija, čime je njihova kvaliteta, globalni doseg i ugled do sada nenadmašen. Njihov rad prenose mediji kao što su The Wall Street Journal, CNN Money ili Bloomberg Businessweek.

Brandoctor je prva hrvatska branding agencija, dio Bruketa&Žinić OM grupe, koja je prošle godine obilježila deset godina rada. “Brand je 100% emocija. Brandovi inspiriraju ljude, a time naravno i pridonose rastu na tržištu i uspjehu poslovanja.”, kaže Anja Bauer Minkara iz Brandoctora i dodaje: “Temelj stvaranja inspirativnih brandova jesu znanje i iskustvo. Mi vjerujemo u brandove koje gradimo, to su brandovi koje i sami koristimo. Bez vjere u to što radimo, ne bi bilo niti strasti u tome što radimo. Inspirirani time, pokrenuli smo i prvi regionalni blog o brandingu i brand managementu.”.

Više o ovom priznanju potražite na www.brandoctor.com.