Hrvatski Smartson dokazao da je pametan

Hrvatski brand konzultanti iz agencije Brandoctor su sedmu godinu za redom osvojili nagradu REBRAND 100® Global Awards, ovaj put za rad na brandu Smartson – prvom smartphone centru u Hrvatskoj.

smartson_webHrvatski brand konzultanti iz agencije Brandoctor su sedmu godinu za redom osvojili nagradu REBRAND 100® Global Awards, ovaj put za rad na brandu Smartson – prvom smartphone centru u Hrvatskoj. Posebnu Distinction nagradu su uz Smartson dobili puno veći i financijski snažniji brandovi poput Deutsche Telekoma, American Airlinesa ili Hyatt Hotels. Ovime se još jedan mali hrvatski brand, nakon suradnje s Brandoctorom, svrstao među najučinkovitije rebranding projekte na svijetu, a to znači da je Smartsonova brand strategija uspjela kreirati emocionalnu vezu s potrošačima i odgovoriti na strateške ciljeve.[1]

“S vašom se ciljnom skupinom trebate povezati na njima relevantne načine, jer je inače vaš rebranding neuspješan. Raspon od malih do multinacionalnih organizacija na ovom nadmetanju brzo je otkrio zašto samo oni snažni brandovi, bez obzira na veličinu, pobjeđuju na tržištu”, izjavio je Anaezi Modu, osnivač Rebrand-a.

“Cilj projekta bio je definirati našu trgovinu kao mjesto za pronalazak novih i servisiranje postojećih pametnih telefona uz pomoć prijateljskog osoblja, te kao prostor koji odašilje pozitivne vrijednosti kao što su inteligencija, snalažljivost, kompetencija, ljubaznost i tzv. street smart, i u tome smo uspjeli.”, izjavio je Goran Muhar direktor MMM Agramservisa, koja je vlasnik Smartsona.

REBRAND™ je vodeći svjetski izvor za učinkovite transformacije branda, a REBRAND 100 je njihova globalna nagrada, prva i najcjenjenija na području repozicioniranja brandova, praćena u medijima kao što su The Wall Street Journal, CNN Money, Bloomberg Businessweek.

***

Brandoctor je prva specijalizirana branding agencija u Hrvatskoj koja ove godine slavi 10 godina rada, čiji su stručnjaci usko specijalizirani upravo u području izgradnje brandova, brand implementacije i brand consultinga. Njihov portfolio uključuje uspješne brandove kao što su bio&bio, AutoZubak, Oryx grupa, GRAWE Hrvatska, Krapinsko-zagorska županija, grad Varaždin, Teatar Exit i Stina vino. Osvojili su niz domaćih i međunarodnih nagrada kao što su REBRAND 100® Global Awards, Benchmarks, Art Directors Club New York, Red Dot, European Design Awards, Design Week London i mnoge drug

Više:

brandoctor.com

rebrand.com

Brandoctor metodologija


[1] iz kriterija za žiriranje natjecanja Rebrand100 objavljenih na stranicama www.rebrand.com