Hura božićni party 2014: ROK ON ICE

I ove godine pozivamo vas na najcool božićni party u gradu. Tradicionalni HURA party 18. prosinca ugostit će zagrebački Vintage Industrial Bar.

ROK ON ICEI ove godine pozivamo vas na najcool božićni party u gradu. Tradicionalni HURA party 18. prosinca ugostit će zagrebački Vintage Industrial Bar.

Tog veselog četvrtka stavite svoje obaveze i rokove na led i zabavite se u ugodnom društvu uz band Ljetno kino koji će vas zasigurno zagrijati, a možda i rastopiti od gušta.

Uz dobar plesnjak, sigurno će vas zagrijati i pića po akcijskim cijenama koje su osigurali naši partneri Ožujsko, Ginger Jamnica, Iločki podrumi i Jameson Irish Whiskey. Ovim putem moramo zahvaliti i drugim sponzorima. Tomić & Co., Nukleus kreativna agencija, Cerovski tiskara i Pixsell svakako su pridonijeli tome da ovo bude najbolji HURA party do sada! Veselimo se vašem dolasku i odličnoj zabavi u kojoj ćemo svi uživati.

Party je zatvorenog tipa tj. ulazak je moguć jedino s pozivnicama koje su dostupne samo članovima HURA-e, HURA-inim uzvanicima te vjernim partnerima i sponzorima koji podržavaju naše projekte kroz godinu. Hvala svima!