HURA i HUOJ potpisali sporazum o partnerstvu

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i HUOJ (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) potpisali su sporazum o partnerstvu, čija je svrha snažnija i kvalitetnija suradnja između dvaju strukovnih udruženja marketinških stručnjaka i stručnjaka za odnose s javnošću.

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i HUOJ (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) potpisali su sporazum o partnerstvu, čija je svrha snažnija i kvalitetnija suradnja između dvaju strukovnih udruženja marketinških stručnjaka i stručnjaka za odnose s javnošću. Zajedničke aktivnosti HURA-e i HUOJ-a bit će usmjerene prema jačanju komunikacijske industrije, a s ciljem daljnjeg unaprijeđenja reputacije agencija, stručnjaka i obje struke. Dosadašnje djelovanje stvorilo je potrebu za jačom suradnjom i uzajamnom podrškom u svim aktivnostima, stoga će obje organizacije od sada podržavati međusobne projekte i u njih programski i cjenovno uključivati svoje članove. Među važnijim projektima ističu se HURA-ini dani komunikacija, HOWtoWOW radionice te HUOJ-eva godišnja konferencija i Grand PRix nagrada.

“Svaka suradnja koji donosi dodatnu snagu u podizanju razine kvalitete cjelokupne industrije, nudi poboljšanje njezinog ugleda prema ciljnim skupinama i općoj javnosti te pridonosi postavljanju visokih standarda struke i osigurava provođenje istih zaslužuje podršku. Stoga se HURA u cilju ostvarivanja zadanih smjernica odlučila za dugoročno povezivanje s kolegama iz srodne industrije kako bismo zajedno kroz blisku suradnju na domaćem i regionalnom tržištu osigurali svim članovima naših udruženja kvalitetnu razmjenu novih znanja i tehnologija kako bi na domaćem tržištu omogućili vrhunsku uslugu u skladu sa svjetskim trendovima i standardima marketinške struke.” izjavio je Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e nakon potpisivanja sporazuma.

„Iznimno smo ponosni što su udruženja koja okupljaju stručnjake ovih dviju srodnih disciplina ostvarila blisku suradnju na obostrano zadovoljstvo i korist. Sigurna sam kako će i naši članovi prepoznati vrijednost zajedničke suradnje naših Udruga.“, izjavila je Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a.

Više informacija o HUOJ-u saznajte na www.huoj.hr.