Hura Mad Men Party

Ovogodišnji HURA party inspiriran je američkom TV serijom «Mad Men» koja se bavi oglašivačkom agencijom u New Yorku početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Ovogodišnji HURA party inspiriran je američkom TV serijom «Mad Men» koja se bavi oglašivačkom agencijom u New Yorku početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Serija «Mad Men» je odmah po početku prikazivanja u Americiprošle godine doslovno postala fenomen, posebno u svijetuoglašavanja. Advertising Age posvetio joj je cijelo izdanje. Modnidizajneri inspirirani serijom, posvetili su joj nove kolekcije,časopisi editorijale… Zajedno s retro trendom u glazbi (AmyWinehouse, Duffy, Michael Bublé…), “Mad Men” je učvrstiotrendovski status šezdesetih godina. Također je serija “Mad Men”osvojila i nagrade, poput Zlatnog Globusa i Emmya.

“Mad Men” tema nije izabrana slučajno. Povod jest serija koja uprogramu našeg medijskog pokrovitelja HTV-a kreće u siječnju 2009.,također uz već tradicionalnog sponzora HURA Partyja – 24 sata, alirazlog je i želja da se vratimo unatrag kako bismo lakše sagledaliono što je ispred nas.

Vremena danas po mnogo čemu jesu – drugačija. U zadnjih nekolikogodina marketinška se scena, a i naša profesija, promijenila višenego li u zadnjih pedeset! Jesmo li kao industrija spremni na tepromjene, pogotovo glede prognoza za sljedećih godinu-dvije? HuraParty će biti vremeplov koji će nas kroz scenografiju, multimediju(svjetske i hrvatske reklame iz šezdesetih i sedamdesetih) i glazbuvratiti u pionirska vremena suvremenog oglašavanja.

Dođite, pridružite nam se na čaši razgovora i zaplešite nastandarde Franka Sinatre, Deana Martina, Louisa Prime i ostalihcoolera uz najbolji hrvatski swing band – Swingers. Njimaće u pomoć priskočiti Kiki Beluhan, Eni, Ivana Starčević terockabilly face – Mad Men (nismo ih mogli izbjeći, makarzbog imena), koji su svoj status zvijezda potvrdili na najvećemrockabilly festivalu ovog ljeta u Las Vegasu.

Stoga, unatoč sumornim ekonomskim predviđanjima, Let the goodtimes roll u ponedjeljak, 08.12 od 21 h u Hypo Expocentru