HURA na konferenciji kreativnih industrija KIKI

KIKI konferencija okuplja, potiče i povezuje KKI dionike kako bi predstavili aktualne teme, istaknuli primjere uspješne prakse, razmijenili iskustva, ojačali suradnju i razvili nove projektne ideje.

13040844_589083934590705_6234667330513842247_oDrugo izdanje Konferencije kreativnih industrija – KIKI održat će se u četvrtak i petak, 5. i 6. svibnja, na Tjednu dizajna Zagreb na glavnoj pozornici u Laubi.

KIKI konferencija okuplja, potiče i povezuje KKI dionike kako bi predstavili aktualne teme, istaknuli primjere uspješne prakse, razmijenili iskustva, ojačali suradnju i razvili nove projektne ideje. Ovogodišnja tema konferencije je “Kokreacija”, a dvodnevni program s dvadesetak gostiju stručnjaka sastoji se od networking doručka, keynote izlaganja i izlaganja primjera dobre prakse te kokreacijskog laboratorija.

“Najveći dio nezavisnih profesionalaca i HDNP članova djeluje unutar sektora kulturno-kreativnih industrija, a KIKI je idealna prilika da se povežu s organizacijama, institucija i tvrtkama kako bi ostvarili interdisciplinarne suradnje, započeli inovativne prakse ili došli do novih angažmana.” – izjavio je Matija Raos, KIKI koordinator i HDNP predsjednik.

U programu konferencije KIKI sudjeluje i HURA, predstavljanjem jedne od najuspješnijih domaćih platformi kreativnosti, nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija.