HURA postala partner Cannes Lionsa i Eurobesta, najprestižnijih svjetskih festivala u području oglašavanja

Od ove godine HURA je postala službeni partner i predstavnik za Hrvatsku najvećih svjetskih oglašivačkih festivala – Cannes Lionsa i Eurobesta.

combo2Od ove godine HURA je postala službeni partner i predstavnik za Hrvatsku najvećih svjetskih oglašivačkih festivala – Cannes Lionsa i Eurobesta. Ovim partnerstvima HURA će svojim članicama pružiti veću mogućnost uključivanja u međunarodnu industriju oglašavanja i povezivanje s najboljim svjetskim stručnjacima.

Jedan od načina kojima će HURA kao partner Cannesa omogućiti svojim članicama aktivno sudjelovanje na ovom festivalu je nominiranje svojih članova za stručni žiri Lions natjecanja, pri čemu se broj članova žirija iz pojedine zemlje određuje proporcionalno prema ukupnom broju prijavljenih radova iz te zemlje. Prednost ovog novog partnerstva je i mogućnost organizacije domaćeg Young Lions natjecanja čiji je cilj razvoj mladih talenata, a na kojem sudjeluju timovi kreativaca do 28 godina starosti.

Cannes Lions, međunarodni kreativni festival, smatra se jednim od najprestižnijih svjetskih strukovnih događanja. Radovi iz cijelog svijeta sudjeluju na festivalu u nadi za osvajanjem cijenjene Cannes Lions nagrade za kreativnost u komunikaciji. Iz godine u godinu Cannes Lions postavlja standarde izvrsnosti u komunikaciji kroz natjecanje i konferencijski program.

Više informacija na www.canneslions.com

Eurobest je najstarije europsko natjecanje u kreativnom oglašavanju. U tri dana trajanja uz strukovno kreativno natjecanje festival uključuje razna predavanja s vodećim stručnjacima iz cijeloga svijeta pružajući  europskoj kreativnoj industriju fokusirano mjesto za susrete, razmjenu ideja i učenje.

Više informacija na www.eurobest.com