IdejaX – nacionalni festival oglašavanja

IdejaX, nacionalni festival oglašavanja koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. svibnja, organiziraju Hrvatsko Udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB).

IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativnemarketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj uprethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma zarazmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova naeuropskoj i regionalnoj sceni.

Odluka da HURA i IAB zajednički organiziraju festival oglašavanjadonesena je zbog komplementarnosti klasičnog i online oglašavanja,koji danas zajedno čine kreativnu marketinšku scenu.

Nacionalni festival oglašavanja značajan je zbogafirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaXpretvori u tradicionalno mjesto natjecanja najboljih hrvatskihoglašivačkih radova na cijelom spektru medijskih platformi, kao iključno mjesto izmjene najboljih marketinških ideja nanacionalnoj i regionalnoj sceni.

Više informacija potražite na službenoj stranici.

Video reportažu 24sata sa konferencije za medije pogledajte ovdje.