Imago osmislio jedinstveni proizvod u svijetu

Nakon preko 20 godina osmišljavanja marketinških kampanja za brojne domaće i strane brandove, Imago je odlučio napraviti još jedan iskorak i stvoriti vlastiti brand.

Imago reklamna agencija osmislila prvi uređaj u svijetu koji mjeri status vitamina i minerala u organizmu pomoću smartphonea – ‘’Vitastiq’’

imago_newsletterNakon preko 20 godina osmišljavanja marketinških kampanja za brojne domaće i strane brandove, Imago je odlučio napraviti još jedan iskorak i stvoriti vlastiti brand. Osmislili su jedinstveni proizvod u svijetu, kreću u proizvodnju i tako sami sebi postaju i klijent i agencija.

Riječ je o Vitastiqu, prvom uređaju na svijetu koji mjeri status vitamina i minerala u organizmu pomoću smartphonea. Kroz nekoliko jednostavnih koraka Vitastiq pruža uvid u stanje organizma te osigurava kontrolu i prevenciju prije nego se pojave simptomi deficita vitamina i minerala.

Metoda iza ove inovacije je jednaka već postojećoj metodi koju koriste uređaji za mjerenje u ljekarnama koju obavljaju educirani i visokokvalificirani stručnjaci.

“Ovo je pametniji i jednostavniji način brige o zdravlju kojim se olakšava uvid u ciljano uzimanje dodataka prehrani ali i osobni nutricionistički plan prehrane. Po prvi puta korisnik može sam pomoću svog smartphonea, uređaja i aplikacije mjeriti vitaminsko-mineralni status bilo gdje i bilo kada.”, kaže Dean Vranić, izumitelj Vitastiqa!

Riječ je o metodi elektro-akupunkture dr. Volla koja je neinvazivna i potpuno bezbolna, a kojom se mjerenjem električnog otpora akupunkturnih točaka individualno određuje status vitamina i minerala u tijelu.

Smartphone aplikacija je besplatna za preuzimanje, a jednostavnim pristupom maksimalno olakšava korisničko iskustvo. Aplikacija pritom nudi pohranjivanje svih podataka mjerenja te potpuno personalizirani pristup praćenja stanja organizma.

Vitastiq je pokrenuo i kampanju preko Indiegogo crowdfunding platforme kako bi privukao buduće korisnike i backere te stvorio zajednicu koja bi, kako kažu kreativci iz Imaga, podržavala pametna rješenja koja olakšavaju svakodnevni život. Možete ih podržati na https://www.indiegogo.com/projects/vitastiq-a-smart-device-for-vital-advice i već samo s jednim dolarom pomoći da ovaj projekt zaživi.