Imenovani članovi žirija Cannes Lions festivala 2015

Cannes Lions je najavio članove žirija ovogodišnjeg Festivala kreativnosti.

cannes-2015-360x225Tristo i devet industrijskih profesionalaca iz 44 zemlje zasjedat će u 16 različitih žirija. Naime, ovo je najraznolikiji line-up u povijesti Festivala, a po prvi puta uključuje i suce iz Češke, Ekvadora i Indonezije što dodatno potvrđuje rastuću raznolikost zemalja koje odnose pobjede na Cannes Lionsu. U žiriju će također biti više žena negoli ikada do sada, a širi se i opus predstavljenih profila poslova koji sada uključuje arhitekta, modnog dizajnera i direktora novih tehnologija.

„Članovi žirija su odabrani pažljivo i s mnogo obzira.“, izjavio je Philip Thomas, CEO Lions Festivala. „Tražimo one koji su se istaknuli i izdvojili tijekom svoje karijere u području kreativnosti – ljude koje se prepoznalo prema njihovim profesionalnim dostignućima i čije su vizije cijenjene. Vizije čija strast potiče divljenje, a integritet povjerenje“.

Članovi žirija će se sastati u Cannesu tijekom Festivala na 11 dana kako bi razmotrili i odlučili o sudbini 40 000 prijava. Pogledajte popis članova žirija Cannes Lionsa 2015.

Prijave su još uvijek otvorene s produženim rokom do 10. travnja. Za sve detalje o kategorijama, informacijama o prijavi ili žiriju posjetite www.canneslions.com.

Pobjednici će biti predstavljeni na dodjelama nagrada koje će se održati tijekom Cannes Lions festivala kreativnosti 2015, od 21. do 27. lipnja.