Ivana Galić i Nikola Žinić članovi žirija natjecanja Euro Effie

Ivana Galić, rukovoditeljica marketinških komunikacija u Vipnetu i Nikola Žinić, kreativni direktor u agenciji Bruketa&Žinić OM imenovani su za članove žirija nagrade Euro Effie 2014.

ivana-galic-682x1024nikola-zinicIvana Galić, rukovoditeljica marketinških komunikacija u Vipnetu i Nikola Žinić, kreativni direktor u agenciji Bruketa&Žinić OMimenovani su začlanove žirija nagrade Euro Effie 2014, europske nagrade koja se dodjeljuje za najučinkovitije i najuspješnije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe, a njime predsjeda Geoff Seeley, globalni direktor komunikacijskog planiranja iz Unilevera. Galić i Žinić su izabrani u žiri ove cijenjene nagrade zbog svog velikog iskustva u vođenju marketinških kampanja i odličnog poznavanja natjecanja Effie. Svojim znanjem i stručnošću doprinijet će izboru najboljih agencija i oglašivača iz cijele Europe koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju.

Hrvatsko izdanje prestižnog Effie natjecanja održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 15. do 18. svibnja u hotelu Lone u Rovinju i nagradit će najbolje hrvatske marketinške agencije i oglašivače. Na Croatia Effie 2014 natjecanju mogu sudjelovati svi marketinški radovi koji su realizirani u Hrvatskoj u periodu od 1. srpnja 2012. do 31. prosinca 2013. Godine, a natjecanje je otvoreno još samo nekoliko dana, do 31. ožujka.

Sve informacije o pravilima i načinu prijave dostupne su na internetskoj stranici www.effie.hr

Cjelovit popis članova žirija Euro Effie natjecanja dostupan je na www.euro-effie.com.