Izbrusi svoje vještine i donesi lava iz Cannesa

Sezona je kreativnih natjecanja što znači kako je vrijeme da svoje najbolje kreativne projekte izvadite iz ladica i pripremite ih kako bi zasjale na ovogodišnjim natjecanjima i donijele vam zaslužene prestižne nagrade.

Do 10. ožujka svoje radove možete prijaviti na natjecanje IdejaX, koje nagrađuje najbolje radove kreativnog oglašavanja, a u tijeku su i prijave na međunarodni festival kreativnosti, Cannes Lions.

Svima koji dosad nisu prijavljivali svoje radove, a planiraju to učiniti, preporučujemo da sudjeluju na webinaru koji će se održati u četvrtak, 23. veljače, od 15 do 16 sati. Webinar je zamišljen kao sredstvo koje će pomoći potencijalnim kandidatima da dostignu puni potencijal te na ovogodišnjem izdanju Cannes Lions festivala postignu zavidne rezultate, a neće odmoći ni vašoj prijavi za IdejuX. Također, bit će koristan onima koji su dosad nekoliko puta prijavljivali svoje radove te žele saznati više o tome kako poboljšati svoju prijavu i rezultate.  

Sudionici webinara imat će prilike vidjeti primjere projekata koji su se izrazito dobro plasirali u Cannesu, kao i čuti savjete članova žirija o tome kako najbolje prezentirati svoj rad te u agencijsko okruženje usvojiti kulturu osvajanja nagrada.

Prijave su otvorene do srijede  22. veljače u 12 sati, a broj mjesta je ograničen. Na webinar se mogu prijaviti isključivo članovi HURA-e slanjem prijave na [email protected].