Još 15 dana za prijave na IdejuX i MIXX Croatia!

Redovni prijavni rok natjecanja MIXX traje do sljedeće srijede (15. travnja), dok prijave na IdejuX i MIXX-ov kasni prijavni rok završavaju 25. travnja!

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Još ne kasnite, ali rokovi se opasno bliže. Stoga u nastavku donosimo sve najvažnije informacije i novosti kako biste na vrijeme pripremili prijave na ova važna natjecanja hrvatske komunikacijske industrije. Tko zna, možda ćete baš vi za nešto više od dva mjeseca preuzeti svoje statue IdejeX i MIXX-a te biti u slatkim mukama na koju ih policu izložiti… ali dosta sanjarenja, vrijeme je za pisanje prijava.

Natjecanje IdejaX, nacionalno natjecanje u kreativnosti tržišnih komunikacija na kojem se već jedanaest godina uspješno natječu kako velike tako i male agencije sa svojim kreativnim idejama, ove je godine uvelo brojne promjene: uz nove kategorije skupine Best on Market – Maloprodaja, Zdravlje i farmacija te kategoriju COVID – otvorena je i nova skupina kategorija posvećenih brandingu i rebrandingu te će biti dodijeljene posebne nagrade. Unutar svake od kategorija, u svim skupinama, na IdejiX i dalje mogu sudjelovati cjelovite kampanje ili pojedinačni dijelovi kampanja koji su objavljeni u razdoblju od 1. siječnja 2020. do 1. ožujka 2021. U tijeku je kasni prijavni rok koji završava 25. travnja 2021.

Natjecatelji MIXX-a, uz dosadašnje kategorije za najbolje kampanje te digitalne alate/platforme, mogu se ove godine prijaviti i u novoj kategoriji Best COVID/Earthquake Crisis Campaign s projektima koji se tematski referiraju na pandemiju, potrese i posljedice ovih prirodnih katastrofa, čime će se naglasak staviti na digitalnu proaktivnost, ali i društvenu osviještenost. Redovni prijavni rok traje do 15. travnja 2021., a prijave su moguće do 25. travnja – kada završava kasni prijavni rok. Kvalifikacijski period obuhvaća sve projekte koji su se provodili od 1. siječnja 2020. do 20. veljače 2021.

Organizatori Dana komunikacija najavili su posebnu dodjelu nagrada koja će se ove godine održati u sjajnom ambijentu toplih zagrebačkih večeri uz konfete, slavlje – i potrebnu sigurnost. Stoga zasučite rukave i pokažite nam na čemu ste marljivo radili tijekom prošle godine.

Sve informacije o natjecanjima pronađite na službenim stranicama.