Još jedna vrlo uspješna godina za agenciju IMC

Za agenciju IMC projekata je uglavnom bilo mnogo, izazova još i više, a svaku novu godinu vide kao priliku za dodatno poboljšanje svega onog što već znaju, kao i otvaranja novih prostora, kako za klijente, tako i za sve u stručnom dijelu.

Proširenje IMC tima

U 2016. godini, agencija IMC proširila je svoj tim profesionalaca koji je spreman svakom klijentu dati vrhunske rezultate i dodanu vrijednost u području odnosa s javnostima. Na poziciji community managera priključila se Sanja Srdić, a na poziciji stručnjakinje za odnose s javnostima priključila se Mirela Polić.

Pokretanje vlastitog vloga

Agencija IMC redovito prati najnovije trendove u odnosima s javnostima, stoga je pokrenula vlastiti video blog (vlog) na kojem redovito donosi zanimljive informacije iz svijeta odnosa s javnostima. Dosad je objavljeno 7 vlogova s više od 1.800 pregleda. Osim zanimljivih informacija iz svijeta odnosa s javnostima, ciljevi vloga agencije IMC su da se šira zajednica kroz vlogove upozna s njihovim timom, dobije uvid u radnu svakodnevicu agencije IMC, a po potrebi i stručne savjete.

Dodatno usavršavanje i organiziranje konferencija

Aktivno sudjeluju na brojnim domaćim i međunarodnim konferencijama čime svakodnevno unaprjeđuju svoja znanja u domeni odnosa s javnostima, dok je vlasnica agencije IMC, Ankica Mamić, sudjelovala u radu žirija IPRA Golden World Award, kao i predavala na mnogobrojnim konferencijama i seminarima, no jednako tako i svoja znanja dijelila sa studentima Ekonomskog fakulteta te ZŠEM-a.

Poseban fokus stavljaju na učenje i inovacije za digitalno doba, što potvrđuje konferencija organizirana u suradnji s ambasadom Republike Finske, 24 sata i ZŠEM-om – “Što o učenju možemo naučiti od Finske”. Osim toga, podupiru i  STEM revoluciju koja zagovara reformu školstva u praksi.

Humanitarne akcije

Krajem 2016. godine podržali su i hvalevrijednu humanitarnu akciju u suradnji sa svojim klijentom PIK Vrbovec, Udrugom Rudolf te RTL televizijom – “Advent kod Rudolfa”. Sredstva prikupljena tijekom ove akcije namijenjena su za vrijedne projekte udruge RTL pomaže djeci, čiji su ciljevi poboljšanje kvalitete života djece.