Još tri dana do konferencije medijskih trendova SEMPL

Ovog četvrtka, 24. studenog, u Portorožu će započeti 18. konferencija medijskih trendova SEMPL.

semplOvog četvrtka, 24. studenog, u Portorožu će započeti 18. konferencija medijskih trendova SEMPL. U dva dana trajanja sudionici će moći čuti dvadeset međunarodnih stručnjaka s područja medija, marketinga i komuniciranja te sudjelovati na šest praktičnih radionica.

U svom osamnaestom izdanju, konferencija medijskih trendova SEMPL, na kojoj organizatori očekuju oko 1000 sudionika iz svih država jadranske regije, ugostit će oko dvadeset međunarodnih govornika koji će naglasiti aktualne trendove u medijsko-komunikacijskoj branši. Nagrade Sempler i ove će godine biti dodijeljene najboljim medijskim strategijama godine, a dvije nagrade Top Sempl otići će u ruke medijskom menadžeru godine i medijskoj zvijezdi budućnosti.

Konferenciju će s prilogom o snazi strateškog pripovijedanja priča otvoriti Kindra Hall, američka stručnjakinja za pripovijedanje priča, a dr. Sebastian Wernicke, podatkovni znanstvenik u njemačkom savjetodavnom poduzeću Solon, nakon toga će se posvetiti pitanju u kolikoj se mjeri kod donošenja poslovnih odluka potrebno oslanjati na velike baze podataka. Puno će pažnje zasigurno zaokupiti i provokativni britanski poduzetnik Sheridan Shed Simove, poznat između ostalog i po tome da je svoje ime htio promijeniti u Bog i po uvođenju vlastite valute ego. U svjetlu nedavnih američkih predsjedničkih izbora zanimljiva govornica bit će i Dorie Clark, savjetnica za komuniciranje u predsjedničkoj kampanji Howarda Deana 2004. godine, inače izvanredna profesorica na poslovnoj školi Fuqua američkog Sveučilišta Duke. Na SEMPL-u će govoriti o tome kako razviti prodorne i prijelomne ideje po kojima ćete postati poznati i iskoračiti iz prosjeka na prepunom tržištu.

Sudionici SEMPL-a svoja će znanja moći produbiti i na šest praktičnih radionica koje će se održavati oba dana, paralelno sa središnjim programom.

Cjelokupan program 18. SEMPL-a, kao i više informacija o govornicima možete pronaći na: www.sempl.si.