Kako do weba budućnosti i zadovoljnih korisnika? Odgovori vas čekaju na novoj HOWtoWOW radionici!

Kako do weba budućnosti i zadovoljnih korisnika? Odgovori vas čekaju na novoj HOWtoWOW radionici!

Pristupačnost, brzina i kvaliteta performance svojstva su koja razdvajaju dobre od loših web-stranica, a u skladu s tehnološkim trendovima, potrebno je ubrzati pretraživanje kako bi korisnici bili spremni za nadolazeće promjene. Upravo će stoga na radionici Front-end Performance: Building Faster Websites HOWtoWOW marketinške akademije, koja će se održati 6. prosinca 2022. u novom Algebra Kampusu, svi koji se bave pisanjem koda moći učiti od stručnjaka Harryja Robertsa te steći korisne vještine kojima će unaprijediti i osvježiti svoj rad.

Polaznici ove marketinške akademije koja djeluje već devet sezona naučit će kako dizajnirati u skladu s mrežom, optimizirati datoteke za brži doseg krajnjeg korisnika i mjeriti te profilirati dobar i loš rad stranice. Sve sudionike očekuju zanimljive tehnike uz pomoć kojih će brzo i jednostavno poboljšati učinkovitost svojih stranica, a izvrstan će bonus biti i savjeti o mikrooptimizaciji.

Radeći za Google, UN i Unilever, front-end arhitekt Harry Roberts isprofilirao se u jednog od vodećih stručnjaka u području planiranja, kreiranja i održavanja kvalitetnih web stranica i korisničkih iskustava. Pritom se najviše bavi CSS arhitekturom, performansama i skalabilnošću te poručuje: zaboravite staromodne alate i sporo pretraživanje te zadržite izvrstan feedback svojih korisnika.

Ostalo je još malo mjesta, a prijaviti se možete na poveznici. Informacije o HOWtoWOW akademiji, koja svim zaljubljenicima u tržišne komunikacije omogućuje pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima, pročitajte na www.hura.hr/howtowow.