Konferencija „Vrijeme PRomjena“, popust za članove HURA-e

Počele early birdhuoj prijave za 17. HUOJ-evu konferenciju

Počele early birdhuoj prijave za 17. HUOJ-evu konferenciju

Pozivamo vas na 17. konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom „Vrijeme PRomjena“ koja će se ovoga puta održati u trajanju od tri dana od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Kao i druge profesionalne usluge, i odnosi s javnošću suočavaju se s ubrzanim promjenama u okruženju, od podizanja standarda unutar struke, preko izgradnje ciljane reputacije kod ciljnih javnosti do promjena na EU tržištu, koje od svih sudionika traže nova znanja i nove prilagodbe.

Za early bird prijavu osigurali smo popust do 15. travnja 2016. Prijavite se već danas, ispunjavanjem online obrasca, za 1.349,00 kn + PDV (cijena za članove HURA-e) i osigurajte svoje mjesto na 17. konferenciji HUOJ-a!

Online obrazac za prijavu nalazi se OVDJE (Napomena: early bird prijave zaključuju se 15. travnja, od 16. travnja vrijedi puna cijena kotizacije)

Neki od predavača koje ćemo ugostiti ove godine su:

·   Jeffery McMillan, direktor komunikacija za srednju i istočnu Europu u PricewaterhouseCoopers, jednoj od najuspješnijih revizorsko-konzultantskih tvrtki u svijetu

·   Boris Beker, direktor i suosnivač agencije za odnose s javnošću Chapter4 i predavač na Institutu novinarstva i komunikacija na Sveučilištu u Beču (University of Vienna’s Institute of Journalism and Communication)

·   Philip Young, viši predavač odnosa s javnošću na Sveučilištu u Sunderlandu, Velika Britanija

·   Peggy Simčić Bronn, profesorica na Odjelu za komunikaciju i kulturu Norveške poslovne škole (BI Norwegian Business School’s Department of Communication and Culture)

Program će, kao i svake godine, sadržavati i panel rasprave koje će se baviti granicama slobode u javnom govoru, načinima komuniciranja europske kulture, poslovanjem agencija za odnose s javnošću u regiji i drugim struci zanimljivim temama.

Kao i prijašnjih godina pripremili smo i radionice koje će se baviti praktičnim znanjima o poznavanju novih tehnologija i medija, copywritingom, etikom u odnosima s javnošću, kreiranjem kvalitetne online kampanje na društvenim mrežama te profesionalnim lobiranjem i drugim.

Uskoro na našim stranicama donosimo okvirni program i više informacija o predavačima, panelima i radionicama.

Early bird cijena za članove HURA-e je  1.349,00 kn + PDV.

Ostale early bird cijene su:

  • Studenti: 199,00 kn + PDV
  • Članovi HUOJ-a: 1.999,00 + PDV
  • Nečlanovi HUOJ-a: 1.499,00 kn + PDV

Nakon 16. travnja cijena redovite kotizacije za članove HUOJ-a iznosi: 1.499,00+PDV

 

Cijena kotizacije uključuje ručak za 2 konferencijska dana.

 

Za sve sudionike osigurali smo i povoljnije cijene smještaja u Novi Spa Hotels & Resortu, koji možete rezervirati slanjem e-pošte na adresu [email protected]

 

Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni molimo Vas da odaberete željeni datum dolaska i odlaska, te pri rezervaciji upišete Kôd HUOJ16. Molimo Vas da smještaj rezervirate što prije.

 

Za više informacija dostupni smo na [email protected].