Liderstvo je tema nove ekskluzivne HOWtoWOW radionice koja će se održati u Rastokama

Koncept liderstva ubrzano se mijenja. Biti efikasan, voditi humano uz visoko razvijene emocionalne vještine i tako zaraditi tuđe povjerenje važnije je, ali i teže nego ikad. HOWtoWOW zato nudi odgovore – na summer edition radionici u Rastokama s top predavačem Markom Shaylerom.

Zar je itko povjerenje stekao urlanjem na druge? Povjerenje je čarolija koja stvara ozračje za najkreativnije, najatraktivnije i genijalne ideje. Kako bi vas drugi pratili i vjerovali vam, prvo morate biti najbolja verzija sebe. A kako?

E tu uskače ekskluzivna radionica nove sezone HOWtoWOW akademije! Pomoći će vam izbrusiti liderski talent, otkriti što koči vaš tim i usmjeriti vas da zajedno ostvarite dosad nezamisliva postignuća.

Puno je pitanja:

  • Zašto kontinuirano ponavljamo pogreške i kako stati?
  • Kako izbrusiti svoje liderske talente?
  • Zašto je predah jednako važan kao i akcija?
  • Kako okupiti ljude oko sebe i zaraditi njihovo povjerenje?
  • Zašto trebamo više lidera, a manje šefova?

Mark Shayler ima odgovore.

Stručnjak je za inovacije, dizajn i poduzetništvo te jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika, kojeg i naša publika doslovno obožava! Kad nije na pozornici, radi kao konzultant i tvrtkama pomaže stvoriti nenadmašne strategije, proizvode i poslovne modele.

Pomoći će vam da prevladate jaz između onoga što jeste i onoga što biste trebali biti – stoga ne čekajte, nego dođite na njegovu radionicu. Osvijestit ćete svoje kvalitete, konkretnim metodama nabildati samopouzdanje, uvjeriti se u to da možete biti fantastični lideri i s timom napraviti genijalne stvari za svoj biznis.

Ovaj put bježimo od konferencijskih dvorana i tražimo inspiraciju u ugodnom ambijentu pored slapova. Radionica će se održati u Rastokama u dva termina, 4. i 5. rujna 2019., a namijenjena je svima koji ne žele biti šefovi i menadžeri, nego omiljeni predvodnici inovacija.

HURA slavi 20 godina, HOWtoWOW slavi 50 radionica, a na vama je da s nama slavite znanje! Ovo ni po čemu neće biti uobičajena radionica. Puna je akcije i tjera vas da preispitujete sebe i svoje postupke u svjetlu napretka i novih izazova.

Pripremite se za najinteraktivniji HOWtoWOW dosad, koji će pritom biti unplugged – neće imati čak ni projektor. Mark poručuje: „The only thing that will be projected is the new you.“