Lions Innovation Festival u suradnji sa R/GA pokreće Start-up akademiju

Trodnevni marketinški kamp priprema inovativce za rad s najvećim svjetskim brandovima.

Capture1Ovogodišnji program Lions Innovation Festivala uključuje jedinstvenu Start-up akademiju, osmišljenu u suradnji sa svjetski poznatom digitalnom agencijom R/GA.

Iz deset odabranih predstavnika start-upova odabrat će se dva predstavnika kojima će biti osiguran smještaj i akreditacija za Festival, sudjelovat će u intenzivnom programu pod budnim okom mentora te dobiti ekskluzivan uvid u svijet vodećih kreativaca, iskusnih marketingaša i visoko pozicioniranih decision-makersa.

Prema riječima Rob Dembitza, direktora Lions Innovation Festivala, Start-up akademija osmišljena je kako bi novim tvrtkama pomogla ojačati brand identitet, usredotočiti se na poslovne planove i što učinkovitije usmjeriti svoje proizvode i usluge.

Kroz tri dana, sudionici će sudjelovati na radionicama sa vodećim ljudima iz svijeta marketinga i inspirativnim predavanjima stručnjaka sa Lions Innovation Festivala.

Vrhunac programa biti će demo događanje na kojem će pichirati sa ekskluzivnom publikom medija, izvršnih direktora agencija, direktora marketinga i inovacija.

“Start-up akademija jedinstvena je prilika za većinu talentiranih inovativaca da budu na pravom mjestu u upravo vrijeme, dobe pravi savjet, koji će im pomoći da poduzmu sljedeći korak” zaključuje g. Dembitz.

Prijave na Star-up akademiju otvorene su tvrtkama koje se šire i mladim tvrtkama, koje na tržištu imaju proizvod ili prototip na kojem rade, a traže način da bi ubrzaju njegov rast, udružujući se sa brandovima fokusiranim na potrošače.

Više informacija možete pronaći ovdje.