Marina Čulić Fischer nova izvršna direktorica agencije Proximity

Marina Čulić Fischer preuzela je funkciju glavne izvršne direktorice digitalne agencije Proximity Zagreb.

d6ddf456f041c65002a68e2348afcd7eMarina Čulić Fischer preuzela je funkciju glavne izvršne direktorice digitalne agencije Proximity Zagreb. Istovremeno nastavlja obavljati dužnosti izvršne partnerice u agenciji Dialog komunikacije, priopćeno je iz Proximityja.

Čulić Fischer pridružila se timu agencije Proximity u siječnju 2013., postavši predsjednicom Uprave. Povodom imenovanja za glavnu izvršnu direktoricu izjavila je: “Hrvatsko digitalno tržište razvija se strelovitom brzinom, ali istovremeno i sazrijeva, što znači da smo već odavno prošli fazu u kojoj je za agencijski uspjeh bilo dovoljno okupiti ljude koji su tehnološki freakovi i izbacivati ideje za koje su agencije mislile da su sexy. Klijenti danas traže dubinsko poznavanje i strateško vođenje njiihovih brendova na digitalnim platformama, jasne procedure i strukturirane timove, a moje petnaestgodišnje iskustvo u vođenju agencijskih biznisa je vrijednost koju donosim u taj proces. Proximity je velika i ozbiljna agencija i užitak mi je preuzeti novu, operativnu funkciju.”

Proximity Zagreb ima 15 djelatnika, na hrvatskom tržištu djeluje od 1991. godine, a u 2013. je premašio promet od šest milijuna kuna. Upravlja digitalnim platformama za najpoznatije domaće i strane brendove, kao što su adidas, American Express, Audi, Coca Cola HBC, Dukat, Galbani, HTC, Jamnica, Libresse, Orbit, Pedigree, Škoda, Whiskas i drugi.