Mario Lovrić novi Managing Director Universal McCanna

Universal McCann (UM) jedna je od najvećih i najuspješnijih medijskih agencija u Hrvatskoj, u vlasništvu globalne agencijske mreže IPG Mediabrands s uredima po cijelom svijetu.

SONY DSCZagreb, 26. lipnja 2014. Universal McCann (UM) jedna je od najvećih i najuspješnijih medijskih agencija u Hrvatskoj, u vlasništvu globalne agencijske mreže IPG Mediabrands s uredima po cijelom svijetu. UM je osnovan 1999. g. u okviru McCanna Zagreb, jedne od prvih međunarodnih agencija u Hrvatskoj i među prvima u čitavoj srednjoistočnoj Europi.

U 24 godine postojanja McCann Zagreb osvojio je brojne nagrade i priznanja na relevantnim domaćim i stranim festivalima oglašavanja, te je radeći za više od 300 klijenata iz raznih industrija ostvario preko 400 milijuna EUR-a prihoda.

S 1. srpnjem 2014. godine, nakon 20 godina predanog rada obilježenog brojnim uspjesima, iz agencije odlazi Vanesa Priseker, a na poziciju vršitelja dužnosti Managing Directora stupa Mario Lovrić, dosadašnji Account Director UM-a i osoba koja izvrsno poznaje procese rada u agenciji.

Mario se UM-u pridružio 2012. godine, a njegova prethodna radna mjesta uključuju pozicije Sales Managera za hrvatsko tržište kompanije Fox lnternational Channels, te Media Director Deputy-ja agencije Unex MPG. Njegovo iskustvo uspješne suradnje s nekim od najvećih kompanija na tržištu, kao što su Vipnet, Agrokor, L’Oreal, Volkswagen itd, jamstvo su pružanja visoke kvalitete medijskih usluga svim postojećim, ali i budućim klijentima agencije.

“’Imao sam iznimnu čast blisko surađivati s Vanesom, koja je svojom upornošću i nesebičnim trudom iz UM-a stvorila respektabilnu medijsku agenciju, te mi ujedno pokazala na koji se način kvalitetno gradi odnos s klijentima. Odlučno se prihvaćam izazova da nastavim uspješnu priču te se nadam da ću opravdati povjerenje koje mi je dano“, kazao je Mario Lovrić, novi v.d. Managing Director Universal McCanna.