Marketing Kingdom u Zagrebu, popust za članove HURA-e

P World kompanija koja organizira Marketing Kingdom Zagreb upravo je najavila da će se treća po redu konferencija održati 27. i 28. ožujka 2014. u Zagrebu.

Mk Zagreb 3P World kompanija koja organizira Marketing Kingdom Zagreb upravo je najavila da će se treća po redu konferencija održati 27. i 28. ožujka 2014. u Zagrebu. Svim članovima HURA-e omogućen je popust od 15% prilikom prijave za sudjelovanje. Za registraciju je potrebno posjetiti stranicu www.thepworld.com ili poslati e-mail na adresu [email protected] sa subjectom ČLAN HURA.

“U posljednje dvije godine u Zagreb smo doveli neke od najvećih svjetskih marketinških umova.  Naša misija da Hrvatsku učinimo središtem marketinga na ovim prostorima nastavlja se i u 2014.  Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da ćete svojim sudjelovanjem na Marketing Kingdomu imati priliku čuti ekskluzivna izlaganja predstavnika iz svjetski poznatih kompanija Mashable, Spotify, Shazam, Coca Cola, British Telecom i Oracle.  Također, moći ćete pratiti i panel diskusije o najbitnijim marketinškim trendovima u regiji” kaže Kosta Petrov, jedan od direktora u P Worldu.

Brian Dresher, viši potpredsjednik poslovnog razvoja u kompaniji Mashable otvorit će konferenciju svojim izlaganjem o snazi partnerstva u poslu.  Tijekom dvodnevne konferencije možete pratiti i izlaganje Anie Jakubowski iz Coca Cole na temu sadržaja marketinga, Katie Morse iz Billboarda o integraciji alata društvenih medija u sve aspeke marketinške kampanje, te izlaganje Ricca Webba iz Nokie o kreiranju jedinstvenog iskustva kupca u društvenim medijima.

Treće izdanje Marketing Kingdoma uključuje i ekskluzivnu prezentaciju Johnatana Fostera, generalnog menadžera u Spotifyju za Europu i visokog predstavnika u Shazamu.

Za prijavu i cijene posjetite: http://www.thepworld.com/pevents/event/63/marketing-kingdom-zagreb-3