Marketing Kingdom Zagreb

Pripreme za Marketing kingdom Zagreb ulaze u posljednju fazu.

MK PhotoPripreme za Marketing kingdom Zagreb ulaze u posljednju fazu.

Događanje će se održati u Cineplexx Centru Kaptol 27. i 28. ožujka 2014., a posjetitelji će imati priliku čuti prezentacije najvećih marketinških stručnjaka današnjice, uključujući prezentacije predstavnika iz tvrtke Mashable i Spotify.  Izlagat će i predstavnici iz Coca-Cole, Nokie, Akzo, Nobel, Airbus, Heineken i Billboard.

“Marketing Kingdom je najbrže rastući marketinški događaj u svijetu.  Iznimno smo sretni što ponovo dolazimo u Hrvatsku, zemlju u kojoj se rodio naš događaj i uzbuđeni smo što dovodimo neke od najvećih imena iz svijeta marketinga. Ne događa se često da je ovoliko poznatih marketinških stručnjaka na jednom mjestu i počašćeni smo što se to događa upravo u Hrvatskoj” poručio je Kosta Petrov, generalni direktor u P World kompaniji koja je organizator ovog događanja.

Marketing Kingdom započinje 27.ožujka i to s prezentacijom Briana Dreshera iz Mashable-a s temom o važnosti vodstva.  Posjetitelji će također moći čuti i prezentacije o posljednjim trendovima u društvenim medijima o kojima će govoriti predstavnici iz Billboarda i Oracle-a kao i prezentacije o digitalnom marketingu, mobilnom marketingu i potrošačkom marketingu predstavnika iz Nokie, Coca-Cole i Wired Magazine-a.  Prvi puta Marketing Kingdom predstavit će i regionalne panel diskusije o posljednjim marketinškim zbivanjima u regiji.

Svim članovima HURA-e omogućen je popust od 15% prilikom prijave za sudjelovanje. Za registraciju je potrebno posjetiti stranicu www.thepworld.com ili poslati e-mail na adresu [email protected] sa subjectom ČLAN HURA.