McCann Zagreb – najučinkovitija marketinška agencija u regiji

Prema priopćenju agencije McCann Zagreb, rezultati Effie indeksa učinkovitosti, koji već četvrtu godinu zaredom identificira i rangira najučinkovitije agencije, oglašivače i brandove u svijetu, pokazuju kako je McCann Zagreb zauzeo poziciju najučinkovitije marketinške agencije u Hrvatskoj i regiji.

Mario Fraculj, predsjednik Uprave_McCann ZagrebPrema priopćenju agencije McCann Zagreb, rezultati Effie indeksa učinkovitosti, koji već četvrtu godinu zaredom identificira i rangira najučinkovitije agencije, oglašivače i brandove u svijetu, pokazuju kako je McCann Zagreb zauzeo poziciju najučinkovitije marketinške agencije u Hrvatskoj i regiji.

Značajan je to uspjeh agencije koja se upravo na prošlim Danima komunikacija istaknula s najvećim brojem nagrađenih radova i s ukupno ostvarenim prihodom u kreativnom poslovanju u tekućoj, 2014. god. svrstala među najbolje agencije u Hrvatskoj.

Primat i u TV spotovima

”Postignuti rezultati nas raduju, ali na neki način i obvezuju da tako nastavimo i dalje i ponovimo ovogodišnji uspjeh”, izjavio je Mario Fraculj, predsjednik Uprave McCanna Zagreb, dok su Hrvoje Škurla i Daniel Vuković, glavni kreativni direktori McCann/Fahrenheita, potvrdili da po ukupnom broju proizvedenih uradaka preuzimaju primat u tzv. ‘kraljevskoj disciplini’ – proizvodnji televizijskih spotova.