McCann Zagreb osvojio prestižnu nagradu za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK GODINE 2014. !

McCann Zagreb, jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih agencija za tržišno komuniciranje, osvojila je prestižnu nagradu u sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2014.

Fotografija_1McCann Zagreb, jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih agencija za tržišno komuniciranje, osvojila je prestižnu nagradu u sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2014. Dugogodišnje iskustvo, profesionalizam i kvaliteta još su se jednom pokazali dobitnom kombinacijom te su ovoga puta ovjenčani najvažnijom nagradom u razvoju ambalaže na hrvatskom tržištu – CROPAKOM GODINE 2014.

U sklopu festivala ambalaže FEST.A  CROPAK 2014. dodijeljene su osim nagrada za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK 2014. i nagrade za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK 2014., u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, tvrtke Tectus d.o.o. iz Zagreba te stručnog časopisa Ambalaža/REGprint.

Na ovogodišnji natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK prijavljeno je 29 proizvoda i 27 serija u devet kategorija, što ukupno čini više od 140 proizvoda. Za prestižnu nagradu za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK bilo je ukupno 11 nominacija u koje je uključeno 25 proizvoda.

U iznimnoj jakoj konkurenciji McCann Zagreb osvojio je nagradu u najvažnijoj kategoriji – CROPAK GODINE 2014. Radi se o ambalaži za Podravka juhe bogatog sadržaja za klijenta Podravka d.d., Koprivnica. Za dizajn ambalaže zaslužna je Ana Belić, dok je proizvođač ambalaže Aluflexpack novi d.o.o., Umag.

Svi dobitnici nagrade CROPAK i REGPAK stječu pravo izravnog sudjelovanja na međunarodnom natječaju za nagradu WorldStar koju dodjeljuje Svjetska organizacija za ambalažu (WPO), čiji je Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT iz Zagreba punopravni član.