McCann/Fahrenheitu glavna nagrada na INdoor Kreativcu

U organizaciji B1 Plakata i ove su godine na Weekend Media Festivalu u Rovinju dodijeljene nagrade za najbolje radove u indoor medijima.

U organizaciji B1 Plakata i ove su godine na Weekend Media Festivalu u Rovinju dodijeljene nagrade za najbolje radove u indoor medijima. U deset izabranih radova predstavljenih kroz izložbu na Weekend Media Festivalu našla su se čak tri rada iz kreativne radionice McCann/Fahrenheit: Racionalisti (bonbon), Brzina (Mercedes) i Šef (Posao.hr).

Među radovima pristiglim na natječaj žiri B1 Plakata odabrao je deset najboljih rukovodeći se kriterijima kreativnosti, kvalitete izvedbe i specifičnosti ideje u odnosu na medij i prostor u kojem se isti nalazi.

Za nominirane radove glasovali su sudionici WMF-a putem glasačkih listića u akreditacijskom centru, a glavnu nagradu te 10.000 kn iskoristivih u medijima B1 Plakata osvojio je upravo rad Šef za brand Posao.hr.

Ideja za ovu seriju plakata nastala je na temelju jednostavnog uvida da nema zaposlenika koji se pomalo ne boji svog šefa. Međutim, kad znaš da na web stranici Posao.hr možeš lako naći bolji posao, tvoj šef postaje ti smiješan.

Untitled-3

Untitled-3

Untitled-3