Moć zvuka za uspješno brendiranje

HURA u utorak, 5. veljače 2013. organizira šestu po redu radionicu HOWtoWOW marketinške akademije na temu uspješnog zvučnog brendinga.

HOWtoWOW2-logo-1024x769HURA u utorak, 5. veljače 2013. organizira šestu po redu radionicu HOWtoWOW marketinške akademije na temu uspješnog zvučnog brendinga. Gost predavač, Diarmid Moncrieff, sudionicima akademije će prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo o ulozi zvuka u oglašavanju, važnosti zvukau percepciji i prenošenju poruke te prednostima i zakonitostima radijskog oglašavanja. Predavanje je podijeljeno na teorijski i praktični dio, a u skladu s temom neće se koristiti vizualna pomagala nego isključivo glas i zvuk.

Diarmid Moncrieffrazvojni je stručnjak i konzultant za prodajne i kreativne timove, prvenstveno u segmentu radijskog oglašavanja, a osmislio je kampanje za poznate brendove poput Coca-Cole, Samsunga i Unilevera. U Zagrebu će na HOWtoWoW radionici govoriti o mogućnostima koje zvuk pruža za uspješno brendiranje, što prema njegovom mišljenju u oglašivačkim kampanjama nije dovoljno kapitalizirano. Moncrieff smatra kako uspješne strategije zvučnog brandinga mogu pokretati masivan awareness i onda kada je oglas samo pasivno konzumiran i učiniti da mali oglašivači zvuče veliko. Iz tog razloga, naglasak u radionici bit će stavljen na radio kao kanal komunikacije koji može ostvariti iznimno velik učinak u odnosu na uložena sredstva.

HOWtoWOW akademija namijenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića.

Sudjelovanje polaznika HOWtoWOW akademije prati se indeksom, a na kraju programa sudionici dobivaju priznanje o završenoj edukaciji. Dosadašnje radionice ocijenjene su iznimno uspješnima od strane polaznika, koji su uz brojna pitanja te aktivnu diskusiju s predavačima uspjeli steći vrijedna nova znanja koja mogu upotrijebiti u svom svakodnevnom radu.

Više informacija o radionici: http://how-to-wow.hura.hr/diarmid-moncrieff-zvucni-brending/