Na Rastokama je otvorena nova sezona HOWtoWOW akademije

Otvorena je nova, osma sezona HOWtoWOW akademije radionicom How to Be More You and Grow Your Business, koja se održala u čak dva termina, 4. i 5. rujna 2019.

Ovu je posebnu radionicu obilježio bijeg iz konferencijskih dvorana u prirodni raj na Rastokama, što je sve prisutne inspiriralo da zajedno s Markom Shaylerom, karizmatičnim britanskim poduzetnikom i govornikom, preispitaju koncept leadershipa i što ono znači u suvremeno doba kada nam treba više lidera, a manje šefova. Mobitele i laptope ostavili smo kod kuće te uz potpuno unplugged atmosferu pored slapova naučili kako biti efikasan lider i zaraditi povjerenje članova svoga tima – odgovor se nalazi u nama samima. Biti najbolja verzija sebe prvi je korak prema razvijanju uspješnog liderskog umijeća.

 

Mark je uz interaktivne vježbe svima pomagao osvijestiti vlastite vrijednosti i vrline, odagnati strahove, smanjiti razinu anksioznosti, a sve u svrhu brušenja kako osobnih, tako i liderskih vještina. Opće oduševljenje Markom i radionicom ogleda su u čistim peticama iz feedbacka polaznika – Mark je zaradio visoku ocjenu 4,91, sami sadržaj 4,59, a cjelokupna radionica sjajnih 4,83! Još jedna sezona HOWtoWOW akademije uspješnim je otvaranjem najavila još bolji i bogatiji program koji će zasigurno nastaviti sa širenjem WOW efekta među svojim polaznicima.

Foto: Lorna Kijurko

Stay tuned jer nas u listopadu očekuje radionica The Art of Creating Video Content or How To Go From Brief To Gold jednog od top 10 advertising redatelja na svijetu, Alija Alija.

Što vas sve očekuje u novoj sezoni HURA-ine HOWtoWOW akademije pogledajte ovdje: www.hura.hr/howtowow/.

Naslovna fotografija: Lorna Kijurko