Novi Moćni Noćni paket!

Nova kampanja za Bonbon predstavlja novi Moćni Noćni paket uz koji možeš cijele noći pričati, surfati i smsati za samo 10 kn.

Foto_1Nova kampanja za Bonbon predstavlja novi Moćni Noćni paket uz koji možeš cijele noći pričati, surfati i smsati za samo 10 kn.

Kako ostati budan sljedeći dan? To je tvoja briga:)

Iako je bilo teško ostati budan, kampanja je osmišljena u kreativnoj radionici agencija McCann Zagreb i Fahrenheit u suradnji s produkcijskom kućom Švenk, pod redateljskom palicom Saše Podgoršeka. Moćne Noćne ideje osmislili su Daniel Vuković, Hrvoje Škurla i Luka Pervan. Uspavane vizuale ovjekovječio je Domagoj Kunić uz art direktorsku palicu Krešimira Grancarića, dok je projekt vodio, kao u snu, Saša Ivan.

Nikola Matasović, (Bonbon) kaže o kampanji: ”Dečki iz McCanna i Fahrenheita uvijek dolaze sa super idejama tako da smo znali da će i ova kampanja biti odlična. Pomalo je neočekivan bio naš prijedlog da u ovoj i budućim bonbon kampanjama, mi, ekipa koja radi u bonbonu, dobijemo „cameo uloge“:) Ali eto, svi prihvatili i sad direktor (Diego Perez Tenessa De Block, Bonbon) jede sladoled, a ja čekam proktologa:D

Produkcija je bila za svaku pohvalu, zadovoljstvo je surađivati s ekipom iz Švenka.

Kampanja nam je tek krenula, ali reakcije su zasad pozitivne:) Kampanju ćemo prenijeti i na društvene mreže, dočarati spavanje naših agenata i obojati web u noćne boje:).”

Kako izgleda krajnji rezultat možete vidjeti na:

https://www.youtube.com/watch?v=3oHf_Gpe7gQ

https://www.youtube.com/watch?v=NF3bdnIE5F0