Objavljen program ovogodišnjeg Eurobesta

Poznat je program ovogodišnjeg izdanja najvećeg festivala kreativnosti u Europi koji će se od 30. studenog do 2. prosinca održati u Rimu.

I ove godine Eurobest dovodi renomirane kreativce, a ovogodišnji program jedan je od najoriginalnijih i najraznolikijih u povijesti festivala.

Posjetitelji će imati prilike poslušati debatu kojoj će se priključiti nova generacija kreativnih lidera kao što su Bruno Bertelli (Publicis), Cheyney Robinson (Isobar), Monica Moro (McCann Španjolska) i Dave Buonaguidi (CP+B).

Impresivne podatke o predviđanju globalnih trendova iznijet će renomirana ekonomistica Noreena Hertz, dok će svjetski poznat eksperimentalni psiholog Charles Spence otkriti kako sensory branding utječe na percepciju.

Raznolikosti programa svakako će pridonijeti predavanje Madonne Badger, koja je, s ciljem da zaustavi objektiviziranje žena u oglašavanju, pokrenula kampanju #WomenNotObjects, kao i ono pisca i novinara Philipa Ellisa koji će vam otkriti pet razloga zašto je za poslovanje dobro biti saveznikom LGBT zajednice.

Tko su preostali predavači te koje sve zanimljive teme donosi Eurobest 2016. pronađite na: www.eurobest.com.