Objavljeni rezultati Effie indexa učinkovitosti 2014. za Hrvatsku

Effie Worldwide objavio je rezultate Effie indexa učinkovitosti 2014. za Hrvatsku koji prepoznaje i rangira najuspješnije marketinške agencije, oglašivače i brendove čije su marketinške aktivnosti postigle najbolje rezultate na tržištu.

logoeffieEffie Worldwide objavio je rezultate Effie indexa učinkovitosti 2014. za Hrvatsku koji prepoznaje i rangira najuspješnije marketinške agencije, oglašivače i brendove čije su marketinške aktivnosti postigle najbolje rezultate na tržištu. Najučinkovitijim hrvatskim oglašivačem proglašen je Ledo, najučinkovitijim brendom Ledonardo, a najučinkovitijim agencijama McCann Zagreb i Imago reklamna agencija.

Effie index učinkovitosti prepoznaje i rangira najuspješnije agencije, oglašivače i brendove kroz analizu nacionalnih Effie natjecanja održanih diljem svijeta. Ovogodišnji je Effie index prikaz podataka u koje su uvršteni svi pobjednici i finalisti 40 globalnih i nacionalnih Effie natjecanja u periodu od 14. lipnja 2013. do 13. lipnja 2014. godine. Poredak domaćih agencija i oglašivača na globalnom Effie indexu učinkovitosti sastavljen je temeljem bodova ostvarenih na hrvatskom Effie natjecanju, održanom u svibnju 2014. u sklopu Dana komunikacija, najvažnije marketinške manifestacije u Hrvatskoj. Detaljan popis svih hrvatskih oglašivača, agencija i brendova dostupan je na internetskim stranicama: www.effieindex.com.

Effie index agencije

Effie index neovisne agencije

effie-index-oglasivaci-300x206

Effie index brands

Prijave za natjecanje Effie Croatia 2015. čiji će rezultati kompilirati Effie index učinkovitosti za 2015. godinu otvorene su do 3. ožujka 2015., a sve informacije o pravilima i načinu prijave dostupne su na internetskoj stranici www.danikomunikacija.com.