Otvorene prijave za Effie natjecanje

Otvoren je natječaj za prijave radova i kampanja za treće hrvatskoizdanje prestižnog marketinškog natjecanja Effie, koje nagrađuje najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama u segmentima učinkovitosti i strateškog promišljanja komunikacije.

I ove godine, već po treći put u Hrvatskoj, pišemo novopoglavlje o idejama koje djeluju – sjajnim idejama koje postižurezultate i ljudima koji su osmislili strategije kojima sukreirane.

Cilj nam je prepoznati i nagraditi, ali i educirati i istaknutivažnost učinkovitog marketinškog poslovanja. Nagrada Effiepotvrđuje postignuće zadanih ciljeva i rezultata što je upravo onočemu marketinške komunikacije teže. Budući da su na natjecanjeprijavljeni samo najbolji od najboljih, žiriju je izuzetno teškoodabrati najuspješnije, no činjenica da radovi uopće mogukonkurirati za Effie nagradu već je po sebi veliko priznanjeuspjeha i dokaz kvalitete!

Na prošlogodišnjim natjecanjima sudjelovalo je mnogo kvalitetnihradova i uspješnih priča s odličnim rezultatima čija je samanominacija za ovu nagradu bila dokaz njihovog izuzetnog uspjeha.Pozivamo i vas da se ove godine prijavite i dokažete da stenajbolji!

Prijave radova mogu se izvršiti najkasnije do 12. kolovoza 2011.za sve radove i oglašivačke kampanje realizirane u razdoblju od 1.siječnja 2010. do 31. ožujka 2011.

Sve o trećem po redu Effie natjecanju saznajte na www.croatiaeffie.com,a upute za prijavu proučite OVDJE. Sretno!