Otvorene prijave za Global Effie Awards

Otvorene su prijave za Global Effie Awards na koje se najkasnije do 30. siječnja 2015. mogu prijaviti svi zainteresirani

effieOtvorene su prijave za Global Effie Awards na koje se najkasnije do 30. siječnja 2015. mogu prijaviti svi zainteresirani čiji projekti zadovoljavaju sljedeće kriterije:

  • Kampanje koje su se provodile u četiri ili više zemalja svijeta i na dvije ili više svjetskih regija u kroz  definiranih pet regija: Afrika i Srednji Istok, Azija Pacifik, Europa, Latinska Amerika i Karibi (uključivši Meksiko) i Sjeverna Amerika (SAD i Kanada).
  • Kampanje koje su se provodile u najmanje jednoj zemlji u razdoblju od 1. rujna do 31. listopada 2014. godine.

Iako Effie, kao prestižno marketinško natjecanje nije potrebno dodatno predstavljati, bitno je spomenuti kako je njihov slogan „Ideje koje djeluju“ i dalje misao vodilja pri odabiru najboljih kampanja. To znači kako se osim kreativnosti, nagrađuje učinkovitost i strateško promišljanje. One kampanje koje osiguravaju povrat uloženih sredstava smatraju se učinkovitim marketinškim kampanjama.

Ako neka od vaših kampanja odgovara navedenim kriterijima prijaviti se možete na sljedećem linku: http://effie.org/25/entry_details, a za više informacija o samom natjecanju posjetite http://www.effie.org/award_program/partner/25.