Otvorene prijave za Global Effie Awards

Otvorene su prijave za prestižno marketinško natjecanje Global Effie Awards 2016 na koje će se svi zainteresirani moći prijaviti sve do 28. siječnja 2016.


2016_Global_Effies_Square_1200x1200PX_FacebookOtvorene su prijave za prestižno marketinško natjecanje Global Effie Awards 2016 na koje će se svi zainteresirani moći prijaviti sve do 28. siječnja 2016. godine.

Prijaviti se mogu radovi i kampanje koji su se provodili u četiri ili više zemalja svijeta i na dvije ili više svjetske regije unazad tri godine, i to u periodu od 1. rujna 2012. do 31. listopada 2015. godine, kroz definiranih pet regija: Afrika i Bliski istok, Azija Pacifik, Europa, Latinska Amerika i Karibi (uključivši Meksiko) i Sjeverna Amerika (SAD i Kanada).

Effie Awards nagrađuju ideje koje djeluju – to su mahom odlične ideje koje postižu stvarne rezultate zahvaljujući promišljenim strategijama uz pomoć kojih su realizirane.

Od 1968., od kada se dodjeljuju, Effie nagrade postale su međunarodni simbol marketinške učinkovitosti. Uz Global Effie i Euro Effie nagrade, Effie se dodjeljuje i na nacionalnoj razini u više od četrdeset zemalja svijeta, a u Hrvatskoj od 2009. godine.

Više detalja i natjecanju potražite na www.effie.org/global/entry_details.