Otvorene prijave za novi BalCannes, popust za članove HURA-e

Weekend i HURA nastavljaju s Balcannes revijom najboljih reklamnih agencija iz šest zemalja regije, a prijave za ovogodišnje izdanje su otvorene i traju sve do 1. 9. 2014.

CaptureWeekend i HURA nastavljaju s Balcannes revijom najboljih reklamnih agencija iz šest zemalja regije, a prijave za ovogodišnje izdanje su otvorene i traju sve do 1. 9. 2014.. Ove godine, mogu se prijaviti projekti realizirani u periodu od 1. 5. 2013. do 1. 7. 2014. godine u obliku video sažetka trajanja do 3 minute.

BalCannes je najbolja prilika agencijama iz regije da se sa svojim najkvalitetnijim projektima prezentiraju potencijalnim klijentima oglašivačima i prošire svoje poslovanje izvan matične zemlje. BalCannes za to nudi platformu putem petominutne prezentacije radova u glavnoj dvorani Weekend u sklopu programa festivala, BalCannes Yellow Pages regionalne online baze reklamnih agencija putem kojeg su dostupni oglašivačima tokom cijele godine, screening sessiona prijavljenih radova na Weekend Media Festivalu te cijele stranice u specijalnoj knjizi Media Marketinga. Ujedno, dio natjecatelja sudjelovat će u seriji BalCannes panel rasprava koje će aktualizirati relevantne teme iz industrije, a Media Marketing dodijelit će posebno priznanje najboljoj BalCannes agenciji u regiji.

Među novostima ovogodišnje revije ističu se dvije nove kategorije: niskobudžetne kampanje za projekte koji su realizirani unutar ukupnog medijskog budžeta do 50.000 € te posebna kategorija GHOST u kojoj agencije mogu prijaviti radove koji su naručeni od oglašivača ili pitchirani, ali nikada nisu tržišno realizirani.

Prijave se obavljaju isključivo on-line putem uz naknadu za prva četiri prijavljena rada od strane iste agencije (ostale prijave su besplatne). Cijena po prijavljenom radu iznosi 112 € / 850 kn + PDV (25%)  za članove HURA-e, SOZ-a, IAA i AMAC-a, a za sve ostale iznosi 132 € / 999 kn + PDV (25%).

Za više informacija posjetite www.balcannes.com/pravilnik.