Otvorene prijave za White Square u Minsku

Međunarodni festival oglašavanja White Square, jedno od vodećih kreativnih događanja u komunikacijskoj industriji istočne Europe, održat će se 27. - 29. travnja.

Deveto izdanje festivala u organizaciji Udruženja agencija za tržišno komuniciranje Bjelorusije, članice EACA-e, okupit će predstavnike iz više od 25 zemalja širom svijeta. Riječ je o konceptualnom festivalu koji ove godine djeluje pod sloganom „Kreativnost pobjeđuje“.

Putem službene internetske stranice prijaviti se mogu agencije, oglašivači, klijenti, dizajneri ili produkcijske kuće, medijske tvrtke i svi ostali koji su uključeni u oglašavanje i komunikaciju. Radove je moguće prijaviti na pet natjecanja: creativity, branding, marketing, digital te social advertising. Natjecatelje će ocjenjivati međunarodni žiri kojeg čine stručnjaci sa svjetskim priznanjem u oglašavanju, bogatim iskustvom ocjenjivanja na poznatim međunarodnim festivalima oglašavanja te ujedno nositeljima brojnih prestižnih nagrada u ovoj oblasti, uključujući i Cannes Lions.

Više informacija o festivalu na: www.en.adfest.by.