Otvorene su prijave za European Advertising Certificate 2019

European Advertising Certificate (IPA Global Foundation Certificate) je online tečaj čiji je cilje proširiti znanje mladih profesionalaca unutar industrije komercijalne komunikacije.

Ovogodišnje izdanje EACA-ina online tečaja posebno se fokusira na globalno i Europsko tržište. Pomoću ovoga tečaja polaznici postaju dio globalne zajednice koja dobiva savjete i upute vodećih stručnjaka diljem svijeta. Sadržaj tečaja pripremali su predvodnici svojih područja kako bi polaznici dobili aktualne i praktične informacije. Neke od tema kroz koje će se prolaziti jesu: kreativnost, uloga agencije i klijenta i evaluacija učinkovitosti.

Materijali iz kojih se uči fleksibilni su i interaktivni. Sastavljeni su od webinara, online foruma, animacija, videouradaka stručnjaka i podcasta. Svemu se sadržaju može pristupiti pomoću online platforme ili IPA aplikacije. Cijena tečaja za članove EACA-e i edcom studente je 450 EUR, dok je cijena za ostale 700 EUR. Registracije se otvaraju 16. siječnja, a ispit se polaže 15. travnja 2019.

Možete se registrirati i pronaći više informacija prateći ponuđenu poveznicu.