Ovo je Moglo – vaš odličan partner za izradu videa

Projekt je u samom finišu. Notifikacije mailova neumorno zatrpavaju ekran vašeg pametnog telefona, To, zapravo, niti ne primijetite jer ste cijelo vrijeme na liniji. Onda kada niste, žonglirate između sastanaka i video callova – interno i eksterno. Žonglirate i riječi koje treba upakirati u feedback jer rijetko kada sve ide po planu. Navikli ste – i vi, i tim, i klijent i industrija. Niste se ni okrenuli oko sebe, radni dan je već prošao. Kao “šlag na kraju”, dolazi još jedan poziv, onaj iz video produkcije. Već dok palcem svajpate po ekranu da ga prihvatite, očekujete loše vijesti i unaprijed razmišljate kako ćete klijentu javiti da ipak treba pomaknuti rok. “Bok, Marta je, sve je prošlo dobro na setu. Bit će gotovo na vrijeme.”

Ako znate o čemu pričamo, ali niste doživjeli ovu zadnju rečenicu, onda još niste radili Moglom. Moglo je mlada produkcijska kuća s jako poznatim suradnicima poput ZOO agencije, Ureda za ideje, Studija Sonde, Šanavale, MinusMinusa, McCanna Zagreb, I TO NIJE SVE! kreativne agencije, ali i kompanija kao što su Rimac automobili, Porsche Digital, Greyp Bikes

Od Mogla možete očekivati sve što i inače pokriva jedan video studio pa i malo više: osmišljavanje i pisanje scenarija i tretmana, snimanje kratkih i dugih formata, editing i izradu 2d i 3d animacija. Možete očekivati i opremljeni studio te full service vođenje projekata što uključuje produkciju, pronalaženje i pregled lokacija, logističku organizaciju, ma sve što treba za jedan vrhunski video uradak – od TVC-a, preko digitalnih video formata i employer branding videa do dokumentarnog filma.

Ono što Moglo izdvaja od drugih je modus operandi koji je osmišljen tako da vam zadaje najmanje moguće ikakvih briga. Jer znaju da su i oni tek dio procesa u kojem vi brinete i odgovarate za mnogo toga. Iz toga proizlazi ljubaznost, mirnoća i konstruktivna komunikacija orijentirana na rješavanje, a ne postavljanje problema.

Vjerujemo da se volite družiti i raditi upravo s takvim nice to work with partnerima za izradu videa. Zato nazovite Moglo makar i da biste se upoznali, prilike za suradnju će doći same od sebe. U Moglu rade ljudi s kojima je zaista lijepo raditi, a o kvaliteti posla najbolje govore njihovi uradci. O Moglu saznajte više na https://moglo.hr/.