Ovogodišnji Cannes Lions okuplja i hollywoodske zvijezde

Cannes Lions, čiji je HURA ekskluzivni predstavnik za Hrvatsku, objavio je početkom prošlog tjedna intrigantni popis govornika koji će ove godine prošetati crvenim tepihom ispred Palais des Festivals.

Gwyneth PaltrowCannes Lions, čiji je HURA ekskluzivni predstavnik za Hrvatsku, objavio je početkom prošlog tjedna intrigantni popis govornika koji će ove godine prošetati crvenim tepihom ispred Palais des Festivals. Neka od najpoznatijih imena Hollywooda udružit će snage sa zvijezdama oglašivačke industrije kako bi podijelili iskustva i inspirirali sudionike u sklopu najvećeg programa u povijesti festivala.

Oskarom nagrađeni režiseri i glumci govorit će o vizionarstvu, preuzimanju rizika i kreativnoj hrabrosti, temama koje su u srcu brendiranih komunikacija. Slavni režiser Alejandro G Iñárritu, dobitnik mnogobrojnih nagrada za filmove Birdman i The Revenant razgovarat će o stvaranju filmova koji se ne uklapaju u kalupe s Tham Khai Mengom, supredsjednikom i globalnim kreativnim direktorom agencije Ogilvy & Mather. Tu će biti i višestruki oskarovac, režiser, scenarist i producent Oliver Stone, koji će s posjetiteljima podijeliti svoje mišljenje o filmu, politici i kulturi u razgovoru sa Guardianom.

Dvostruki kandidat za Oskara i Grammyjem nagrađivani umjetnik Will Smith  secirati će ono što je potrebno za globalni uspjeh brenda u karijeri koja se protezala kroz film, televiziju i glazbu. Oskarovka, pjevačica i vlasnica zdravstvene i wellness platforme Goop, Gwyneth Paltrow, odgovarat će na škakljiva pitanja za BBC-HARDtalk u razgovoru sa Stephenom Sackurom. Dugačkoj listi zvijezda pridružit će se i legende glazbene scene Brian Eno, Iggy Pop, Mark RonsonUsher i Timbaland te Tom Hooper i Martin Campbell, legende filmske industrije.

„Kreativnost je i dalje u srcu našeg programa. Oduševljeni smo što možemo najaviti govornike koji su ostvarili priznanja u svojim sektorima, i predstaviti neke od najrazličitijih kreativnih umova na svijetu na pozornici festivala. Program donosi sve veći ekosistem kreativnih komunikacija, što omogućava delegatima da crpe inspiraciju iz cijelog spektra“, izjavio je Philip Thomas, CEO, Lions Festivals.

Kompletan program je dostupan na stranici www.canneslions.com.