PAN UEFA EURO 2016!

Nova kampanja za PAN pod nazivom ''PAN UEFA EURO 2016'' izašla je iz kreativne radionice agencija McCann Zagreb i Fahrenheit

Foto_3Nova kampanja za PAN pod nazivom ”PAN UEFA EURO 2016” izašla je iz kreativne radionice agencija McCann Zagreb i Fahrenheit

Pan je prvi puta u svojoj povijesti sponzor UEFA EURA, točnije, Pan je prvi hrvatski brand koji je uopće dobio takvu priliku. Kao pravi domaćin, Pan je odlučio najvjernije navijače ugostiti u Francuskoj. Nakon duge potrage pronašli smo posljednja tri čovjeka na svijetu koji nisu znali da slanjem kodova s čepova mogu osvojiti karte za UEFA EURO pa smo ih pustili da smišljaju načine kako Francusku dovesti u njihov omiljeni kafić. Bilo je tu svakakvih ideja, ali su ubrzo shvatili kako je najjednostavnije uživati u Panu i čekati nagradna izvlačenja.

Marija Jakeljić, Marketing Manager – Mainstream Segment, Carlsberg Croatia je izjavila: ”Kao i uvijek do sada kreativna radionica agencija McCann Zagreb i Fahrenheit uspjela je odgovoriti na sve izazove koje smo stavili pred njih. Ovaj put je to u prvom redu bilo iskomunicirati veliko i važno Pan sponzorstvo – UEFA EURO 2016TM prvenstva. Provukli su ideju kampanje na svim kanalima i materijalima – od TV spota do ambalaže i BTL materijala, i to na jednostavan i upečatljiv način. Scenarij je imao odlične rezultate na pre testu, sjajno smo se zabavili na snimanju i sigurni smo da će ga potrošači super prihvatiti.” 

Kampanja je osmišljena u kreativnoj radionici agencija McCann Zagreb i Fahrenheit u suradnji s produkcijskom kućom Švenk, pod redateljskom palicom Nevia Marasovića.

Kreativnu ideju osmislili su Hrvoje Škurla, Daniel Vuković i Boris Miletić. Projekt su vodili Saša Ivan i Ines Kalinić. Glavne uloge pripale su Filipu Deteliću, Matiji Kačanu i Pavlu Vrkljanu.

Kako izgleda krajnji rezultat možete vidjeti na:

https://youtu.be/3Ker0_J1Kng

https://youtu.be/SkDzqZZPuPQ

https://youtu.be/qKwpfo0tGNo